top of page

Är ni leksakstillverkare med en förändringsvision? Då uppmanar vi er till att delta i Play for Change Awards

Det är den femte upplagan av Play for Change Awards som nu är öppen för att anmäla sitt bidrag. Utmärkelserna anordnas av Toy Industries of Europe (TIE) och hyllar målinriktade leksakstillverkare som främjar positiv samhällsförändring genom sina leksaker och initiativ.


Play for Change Awards välkomnar ansökningar i tre kategorier:


  • Mångfald och inkludering: uppmärksammande av leksaker och initiativ som främjar mångfald när det gäller kön, ras, status, religion och förmåga, och främja en inkluderande lekmiljö där alla barn känner sig representerade och värdefulla.


  • Hållbarhet: uppmärksammar insatser för att minska leksakers miljöpåverkan, från miljövänliga material till innovativa förpackningslösningar och hållbara processer, eller för att inspirera barn att bli förvaltare av planeten.


  • Livsfärdighet: belönar leksaker och initiativ som utrustar barn med viktiga färdigheter, såsom emotionell motståndskraft eller kodning, vilket förbereder dem för framgång i en värld som ständigt förändras. 

 

Alla leksaksföretag oavsett storlek som har leksaker eller initiativ som lanserats på den europeiska marknaden från och med den 1 januari 2023 fram till ansökningstillfället 2024, uppmuntras att delta. Alla bidrag kommer att bedömas efter sina egna meriter.


Sista inlämningsdag är den 21 juni 2024.

  

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page