top of page

Årets Spel – Guldtärningen 2022


Har ni Årets bästa spel? Då får ni inte missa att anmäla ert/era spel till Årets Spel - Guldtärningen 2022


Juryn har redan påbörjat arbetet och just nu så kastas tärningar, spelpjäser flyttas för fullt och korten blandas.


Men inte vill ni missa att anmäla ert spel och ta hem titeln för Årets Barnspel, Årets Familjespel eller Årets Vuxenspel 2022? Anmälan ska vara Lek & Babybranschen tillhanda senast den 20 maj.


Årets spel är indelad i kategorierna: barnspel, familjespel och vuxenspel.


Spel som lanserats eller kommer att lanseras under året är att föredra, men även spel som kom ut på marknaden förra året kan få delta. Likaså kan nyreleasade spel delta om betydande förändringar i spelet skett.


Det är viktigt att de spel som skickas är spelbara och kompletta. Det kan alltså vara en dummy bara allt finns med, inklusive spelregler på svenska. Spelet måste anmälas och märkas med den svenska titeln.


Provspelen (7 stycken) ska vara juryn tillhanda senast den 3 juni 2022. Adresser till juryn skickas i samband med att ni får bekräftelsen på att vi mottagit er anmälan.

Varje företag får delta med obegränsat antal spel.


Föreslå gärna vilken kategori ni önskar att inskickade spel ska tävla i, men juryn har rätt att fritt kategorisera inskickade spel.


Tillsammans med anmälan, skicka gärna högupplösta bilder, videoklipp m.m. som vi får rätten att använda på hemsida, sociala medier, i Lek- & Babyrevyn för PR m.m.


Välkommen med din anmälan senast den 20 maj.

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page