Sök
  • jennifer76560

Dags att anmäla till Årets Spel 2021
Lek & Babybranschen inbjuder till tävlingen Årets Spel 2021.


Årets spel är indelad i kategorierna: barnspel, familjespel och vuxenspel.


Provspelen (7 stycken) ska vara juryn tillhanda senast den 4 juni 2021, gärna tidigare om möjligt, då det underlättar juryns arbete. Adresser till juryn skickas i samband med att ni får bekräftelsen på att vi mottagit anmälan.


Spel som lanserats eller kommer att lanseras under året är att föredra, men även spel som kom ut på marknaden förra året kan få delta. Likaså kan nyreleasade spel delta om betydande förändringar i spelet skett.


Det är mycket viktigt att de spel som skickas är spelbara och kompletta. Det kan alltså vara en dummy bara allt finns med, inklusive spelregler på svenska. Spelet måste anmälas och märkas med den svenska titeln.


Varje företag får delta med obegränsat antal spel.


Föreslå gärna vilken kategori ni önskar att inskickade spel ska tävla i, men juryn har rätt att fritt kategorisera inskickade spel.


Tillsammans med anmälan får ni gärna skicka in högupplösta bilder, videoklipp m.m. som vi får rätten att använda på hemsida, sociala medier, i Lek- & Babyrevyn för PR m.m.


Vid frågor kontakta Jennifer på 070-590 76 97, jennifer@lekobaby.se.


Välkommen med din anmälan på bifogad blankett nedan senast den 24 maj.Regler Årets Spel
.pdf
Download PDF • 147KB

Årets Spel anmälningsblankett 2021
.pdf
Download PDF • 55KB

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
51b62a7c-7119-4398-bea0-84cfd7561b9d.png

Lek & Babybranschen ska se till att alla som säljer leksaker, hobby-, barn - och babyprodukter i Sverige är införstådda med gällande lagar och förordningar.

Alla som arbetar med produkter inom våra områden ska vara medlemmar och vi ska verka för att inga farliga leksaker eller barn- och babyprodukter kommer in i landet.

Lek & Babybranschen,
Vänersborgsvägen 5, 746 34 Bålsta

MENY

POLICY

Copyright © 2020