top of page

Grattis Babyland och Stor & Liten PriceRunner har sedan 2006 anordnat tävlingen Årets e-handlare.

Grattis Babyland och Stor & Liten

PriceRunner har sedan 2006 anordnat tävlingen Årets e-handlare. När vinnarna för 2022 nu presenteras hittar vi två branschaktörer i varsin kategori: Babyland som var bäst i Barn och familj samt Stor & Liten, bäst i Leksaker. Babyland blev dessutom Årets e-mästare!


För att ta hem priset som Årets e-handlare inom respektive kategori har butikerna varit tvungna att, utöver lyckas vinna kundernas kärlek, få sin köpupplevelse utvärderad i ett Mystery Shopping-moment där alltifrån leverans till kundbemötande har satts på prov.


Under årets tävling har PriceRunner haft hållbarhet i fokus. Man har även introducerat en helt ny kategori: Årets Hållbarhetspris. Det priset går till Apotea, som med miljövänliga leveranser, ett optimerat emballage och flera hållbara initiativ under årets gång inspirerar såväl oss och andra svenska e-handlare till att bli bättre i hållbarhetsfrågan.


Den prestigefyllda titeln Årets e-mästare går i år till Babyland, med följande motivering:

Efter veckor av sammanställningar av röster och ett stenhårt Mystery Shopping-moment där många finalister fick se sig slagna fanns det en e-handlare som stod ut från resten. Med sitt fantastiska kundbemötande och smidiga shoppingupplevelse är det lätt att se hur Babyland vunnit kundernas gunst. Den prestigefulla titeln som Årets e-mästare 2022 går till Babyland.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page