top of page

Guldtärningen - Årets Spel 2024

Nu är det dags att anmäla till Guldtärningen - Årets Spel 2024. I år är det 40 år sedan Guldtärningen delades ut för första gången. Det är alltså ett jubileum vi firar tillsammans med årets vinnare.

 

Mycket har hänt i spelvärlden under dessa 40 år och det kan vara svårt för vissa spel att kategoriseras in i någon av de nuvarande kategorierna. Därför har vi beslutat att från och med i år lägga till ytterligare en spelkategori - Partyspel.

 

Guldtärningen är från och med 2024 indelad i kategorierna: barnspel, familjespel, vuxenspel samt partyspel.

 

Provspelen (8 stycken) ska vara juryn tillhanda senast den 5 juni 2024, gärna tidigare om möjligt, då det underlättar juryns arbete. Adresser till juryn dit spelen ska skickas får ni i samband med bekräftelsen på att vi mottagit anmälan.


Spel som lanserats eller kommer att lanseras under året är att föredra, men även spel som kom ut på marknaden förra året kan få delta. Likaså kan nyreleasade spel delta om betydande förändringar skett i spelet från tidigare utgåva.


Det är mycket viktigt att de spel som skickas är spelbara och kompletta. Det kan vara en dummy bara allt finns med, inklusive svenska spelregler. Spelet måste anmälas och märkas med den svenska titeln.  Varje företag får delta med obegränsat antal spel.

Föreslå gärna vilken kategori ni önskar att inskickade spel ska tävla i, juryn har dock rätt att fritt kategorisera inskickade spel.


Tillsammans med anmälan önskar vi högupplösta bilder på spelet. Har ni annat material såsom länkar, presentationer, videoklipp får ni gärna även bifoga det. Materialet som skickas in får vi rätten att använda på hemsidor, sociala medier och marknadsföring. Ifall det är en prototyp och ni inte vill att material skall visas innan produkten är klar måste ni anmäla detta till oss.


Vid frågor kontakta Jennifer Rydén på 070-590 76 97, jennifer@lekobaby.se.

127 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page