top of page

Lek & Babydagen den 16 maj

Planera in den 16 maj 2024 för då är det dags igen för Lek- och Babybranschens uppskattade branschdag. Som vanligt kommer dagen vara fylld av inspirerande föreläsningar och det kommer finnas utrymme för att nätverka.

 

Dagen kommer att bjuda på föredrag som omvärldsanalys, statistik och trender. Vi kommer även bjuda in till ett panelsamtal där vi diskuterar aktuella ämnen för vår bransch. Årets inspirationsföreläsare är Katarina Blom - lyckopsykolog. Följ med när hon rensar i röran bland lyckolöften och kalla fakta.

 

När dagen är slut och det ska dukas upp till middag så kommer det att en anordnas en aktivitet där deltagarna samtidigt får ta del av museet.

 

Kvällen avslutas med prisutdelning av våra utmärkelser, mingel och en god middag med branschkollegor,

 

Det kommer att bli en inspirerande och lekfull dag och kväll som du bara inte får missa!

 

Ta med dina medarbetare. Då blir det firmafest och kompetensutveckling på en och samma gång! Med tanke på den höga kvalitén på såväl föreläsningar som mat och underhållning, så kan det knappast bli ett bättre tillfälle.

 

Tid: Torsdag den 16 maj 2024 med start kl. 10.00

Plats: Tekniska Museet, Museivägen 7, Stockholm


Pris: 


Medlem i Lek- och Babybranschen  Kostnaden för dagen och kvällen är 2 990 kr (endast dagen: 1 990kr) Icke medlem Kostnaden för dagen och kvällen är 3 890 kr (endast dagen: 2 69 0 kr) I deltagaravgiften ingår kaffe vid registreringen och eftermiddagskaffe samt lunch. Till kvällen ingår 3-rätters middag, 2 glas vin/öl alt alkoholfritt, kaffe och underhållning. Priserna är exkl.moms.

 

Anmäl till Jennifer på jennifer@lekobaby.se eller +46 (0) 70 590 76 97

Sista anmälningsdag är den 20 april 2024. Vid anmälan uppge om du har några allergier eller specialkost.


Avbokning efter 20 april krediteras ej men går att överlåta till en kollega.


Fotograf: Caroline Andersson Renaud 

78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page