Välkommen till branschdagen den 7 maj 2020!

Kom och fira den tionde branschdagen tillsammans med oss och dina branschkollegor. Vi kan lova att det blir en extra inspirerande och fantastisk dag och kväll – det är ju jubileum!
 
Branschdagen är ett uppskattat och välbesökt event där man får med sig många bra och givande föreläsningar och dessutom möjlighet att nätverka. Ett tips är att du passar på att ta med dina medarbetare. Då blir det ju firmafest och kompetensutveckling på en och samma gång! Med tanke på den höga kvalitén på såväl föreläsningar som mat och underhållning, så kan det knappast bli ett bättre tillfälle.

 
Platsen den 7 maj är Elite Palace Hotel i Stockholm med start klockan 11. Föreläsare som är klara är Arne Andersson från Postnord, Baldvin Georgsson från Lekia och Jonas Arnberg från HUI Research.

Dagen avrundas med en extra inspirerande föreläsning av Christina Stielli kring arbetsglädje, arbetslust och förändringsarbete. Vi lovar att man sprudlar av energi efter att ha fått lyssna på henne!

Efter dagens slut så dukas det upp till middag och underhållning på Elite Palace Hotel.
 
Information
Tid: Torsdag den 7 maj, med start kl 11.00 (startar direkt efter Lek & Babybranschens årsmöte)
Plats: Elite Palace Hotel, S:t Eriksgatan 115, Stockholm
Arrangör: Lek & Babybranschen, +46 70 590 76 97, info@lekobaby.se  
 
Pris
Kostnaden för medlemmar är 2 590 kr för hela paketet (1 890 kr om man bara är med under dagspasset).
För icke medlemmar är motsvarande pris 3 990 kr och 2 690 kr.
I avgiften ingår kaffe vid registreringen och eftermiddagskaffe samt lunch. Till kvällen ingår trerätters middag, två glas vin/öl alt alkoholfritt, kaffe och underhållning. Priserna är exkl. moms.
 
Anmäl
Anmälan görs till Jennifer på jennifer@lekobaby.se eller +46 (0) 70 590 76 97 senast 24 april. Avbokning efter 24 april krediteras ej men går att överlåtas till en annan person.  Vid anmälan uppge fullständig fakturaadress samt meddela eventuella allergier eller specialkost.

Hotellrum
Vi har reserverat rum på Elite Palace och det är först till kvarn som gäller.  Priset är: 1 490 kr för ett Superior Room. Bokning sker via reservation.palace@elite.se eller 08-400 004 66, tryck knappval 1. Viktigt att uppge bokningsnummer 4995511 för att få tillgång till era priser.
 
Kontakt           
För ytterligare information kontakta: 
Jennifer Rydén Englund +46 (0)70 590 76 97