top of page

Inbjudan till tävlingen Guldtärningen - Årets Spel 2022.


Varmt välkommen att anmäla ert/era spel till Guldtärningen - Årets spel 2022. Guldtärningen delas in i kategorierna: barnspel, familjespel och vuxenspel.


Spel som lanserats eller kommer att lanseras under året är att föredra, men även spel som kom ut på marknaden förra året kan få delta. Likaså kan nyreleasade spel delta om betydande förändringar skett i spelet.


Det är väldigt viktigt att de spel som skickas till juryn är spelbara och kompletta. Det kan alltså vara en dummy men allt måste finnas med, inklusive spelregler på svenska. Spelet måste anmälas och märkas med den svenska titeln.


Varje företag får delta med obegränsat antal spel.


Föreslå gärna vilken kategori ni önskar att inskickade spel ska tävla i, men juryn har rätt att fritt kategorisera inskickade spel.


Tillsammans med anmälan vill vi att ni skickar in högupplösta bilder och om ni har får ni gärna bifoga videoklipp m.m. som vi får rätten att använda på vårhemsida, sociala medier, i Lek- & Babyrevyn för PR m.m.


Vid frågor kontakta Jennifer Rydén på 070-590 76 97, jennifer@lekobaby.se.


Provspelen (7 stycken) ska vara juryn tillhanda senast den 3 juni 2022, gärna tidigare om möjligt, då det underlättar juryns arbete. Adresser till juryn skickas i samband med att ni får bekräftelsen på att vi mottagit anmälan.


Välkommen med din anmälan på bifogad blankett senast den 20 maj.


Nu är vi igång med jakten på årets bästa spel i kategorierna barn, familj och vuxen 😊


Årets Spel anmälningsblankett 2022_ifyllnadsbar
.pdf
Ladda ner PDF • 113KB

Regler Årets Spel 2022
.pdf
Ladda ner PDF • 149KB

116 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page