top of page
Children's Toys
Skärmavbild-2021-06-01-kl.-17.00.22.png

ÅRETS LEKSAK

Årets Leksak har delats ut  sedan 1961.

 

Kriteriet för att en produkt ska kunna nomineras eller vinna är att den finns tillgänglig att köpa för branschens aktörer.  Leksaken ska vara av god kvalitet, uppfylla alla säkerhetskrav samt ha ett högt lekvärde och gärna kunna kombineras med andra leksaker/produkter. Leksaken får gärna vara en nyhet eller ha skapat ett nyväckt intresse. 

 

Förutom Årets Leksak utses även vinnare och nominerade i åtta andra kategorier:  Babyleksak 0–1 år, Småbarnsleksak 1–3 år, Förskolebarnsleksak 3–5 år, Skolbarnsleksak 5–10 år, Innovativa Leksak, Arts & Crafts, Eko/Miljö och Pulshöjare.

Välj andra kategorier

ÅRETS BARNSPEL 2020
Kurragömma i Safariparken

Från 4 år
2 - 4 spelare
Speltid: 15-20 minuter

Ett mysigt och spännande spel för de yngre med en dubbelsidig spelplan som pusslas ihop så den kan se lite annorlunda ut inför varje omgång. Det gäller att hitta fem olika djur eller att ta bild på två. En hel skock av plastdjur följer med, vilka också tål att lekas med vid sidan av spelandet. Utmanande!
 
De övriga nominerade har varit:Bermuda Pirates och Pyjama Drama

56536_Kurragomma_i_Safariparken (9).webp
Toys on a Shelf

Bra att veta

Hur väljer juryn årets leksak?

Alla aktörer i branschen inbjuds att anmäla sina kandidater. Juryn som består utav branschfolkJurymedlemmarna  väljer ut 3 nominerade i varje kategori och därefter en vinnare.

Kriteriet för att en produkt ska kunna nomineras eller vinna är att den finns tillgänglig att köpa för alla lek- och babybranschens  aktörer.  Leksaken ska vara av god kvalitet samt ha ett högt lekvärde och gärna kunna kombineras med andra leksaker/produkter. Leksaken får gärna vara en nyhet eller ha skapat ett nyväckt intresse.

Vinnarna föregående år

Vinnaren 2020

Leksakens titel

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

Heading 6

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

Heading 6

Årets leksak genom åren

2020

Leksakens titel

2020

Heading 6

2020

Heading 6

bottom of page