top of page

Alla Barns dag

Ni har väl börjat planera inför firandet av Alla Barns dag den 24 aprilHåller ni på förfullt och planerar vad ni ska göra på Alla Barns dag? Dagen då leken och barnet står i fokus. För vem vill inte vara med och fira våra barn! Om ni inte börjat att planera för dagen så är det dags nu.


Det är tillsammans som vi ser till att Alla Barns dag blir en dag som alla firar och pratar om. I år vill vi inte slå på stora trumman för att locka in en massa människor till butiken eftersom vi fortfarande befinner oss i en pandemi. Men vi hoppas att till nästa år kunna fira Alla Barns dag med en massa aktiviteter och skoj. Visst kan man ha aktiviteter och erbjudande i butiken om man vill redan i år, men då självklart på ett säkert och tryggt sätt och enligt de gällande restriktionerna.


I år får vi ta de digitala kanalerna till hjälp lite extra för att sprida budskapet och informera om Alla Barns dag. Men för att nå ut så behöver vi er hjälp det är ni som har musklerna och når ut till konsumenten.


Från Lek & Babybranschen sida önskar vi att alla hjälps åt och sprider dagen och loggan till sina kunder via sina nyhetsbrev, kundklubbar, på sin hemsida etc, samt att den informationen som skickas ut i samband med Alla Barns dag har en koppling till barnet, leken och deras utveckling. Vårt mål är som sagt att alla barn i Sverige ska uppmärksammas och firas den här dagen.


Alla barns dag är en årligen återkommande dag med målet att lyfta lekens betydelse

för barns utveckling samtidigt som det skapar roliga aktiviteter gemenskap och glädje. Något

som vi alla verkligen behöver just nu.


Det här är också ett sätt att stärka vår bransch. I vår och sommar är det troligt att många

stannar hemma i Sverige under sina ledigheter, vilket kan leda till något positivt för alla som säljer produkter och upplevelser kopplade till barn och familj.


Får vi information från er om vad ni ska göra i samband med Alla Barns dag så lägger vi upp det på våra sociala medier. Dela, gilla och tagga gärna Alla Barns dag på Facebook och Instagram. Tänk att få fylla våra sociala kanaler med massa aktiviteter, erbjudande och kärlekshälsningar från våra medlemmar till alla våra barn på Alla Barns dag.


Vill du veta mer eller vill ha vår hjälp inför Alla Barns dag så kan du höra av dig till Jennifer Rydén Englund på 070-590 76 97 eller jennifer@lekobaby.se.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page