top of page

Branschdag den 4 maj

Programmet är som vanligt både digert och intressant. Vad sägs om branschstatistik, konsumtion, familjetrender, läget i handeln och inte minst - inspirationsföreläsning.


Du kommer att få lyssna på:


  • Pernilla Norlin som är samhällspolitisk chef hos Företagarna kmmer att prata om företagens utmaningar.

  • Joakim Wirén från HUI beskriver läget i handeln och presenterar Lek- och Babybranschens försäljningsindex.

  • Stefan Nilsson , känd som Trend Stefan kommer prata om familj, famijetrender och konsumtion.

  • Magnus Ohlsson är retailstrateg och omvärldsbevakare med en lång erfarenhet från detaljhandeln som operativ chef, styrelseordförande och konsult. Idag arbetar han med rekryterings- och konsultföretaget We Hunt For Heads, egna bloggen Retailomania och Detaljhandelspodden och syns även då och då som krönikör i Tidningen Market.


Dagen avrundas med en inspirerande föreläsning av Jonas Hagström som är föreläsare, framgångsrik företagare, social entreprenör och en sann inspiratör. Han har mottagit mängder av priser och nomineringar genom åren så som Årets företagare, Årets Dörröppnare.


Jonas Hagström – årets inspirationsföreläsare I sin föreläsning vill han fylla på din motivation och inspirera dig att tro på dig själv! Ingen har en magiskt spåkula och kan förutse sin framtid och utgång men en sak är säker! Om du inte börjar så kommer inget att hända.

Jonas vill i sina föreläsningar ge sina publik en tankeställare och kanske en knuff som de behöver. Kanske vill du göra en förändring i ditt liv eller på din arbetsplats? Eller förverkliga drömmar och uppnå nya mål. Han vill ge sina lyssnare ny energi och inspiration att göra det som tidigare kanske inte kändes genomförbart.


Dagen avslutas sedan med en gemensam middag med underhållning och även det kommer att vara på Westmansk Palatset i Stockholm. Innan middagen kommer prisutdelningen av Årets Spel 2022, Årets Leksak 2023 och Årets Babyprodukt 2022 att äga rum.


Ett tips är att du passar på att ta med dina medarbetare. Då blir det firmafest och kompetensutveckling på en och samma gång! Med tanke på den höga kvalitén på såväl föreläsningar som mat och underhållning, så kan det knappast bli ett bättre tillfälle.


Tid: Torsdag den 4 maj 2023 med start kl. 11.00

Plats: Westmanska Palatset, Holländargatan 17, Stockholm


Pris: Medlem i Lek- och Babybranschen Kostnaden för dagen och kvällen är 2 680 kr (endast dagen: 1 690 kr) Icke medlem Kostnaden för dagen och kvällen är 3 780 kr (endast dagen: 2 680 kr) I deltagaravgiften ingår kaffe vid registreringen och eftermiddagskaffe samt lunch. Till kvällen ingår 3-rätters middag, 2 glas vin/öl alt alkoholfritt, kaffe och underhållning. Priserna är exkl.moms.


Anmälan Anmäl till Jennifer på jennifer@lekobaby.se eller +46 (0) 70 590 76 97 Sista anmälningsdag: 20 april 2023.Vid anmälan uppge om du har några allergier eller specialkost. Avbokning efter 20 april krediteras ej men går att överlåta till en kollega.


Fotograf: Johannes Poignant

83 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page