top of page

Lek- och Babybranschens branschdag den 4 maj

Branschdagen är ett uppskattat och välbesökt event där man får med sig många bra och givande föreläsningar och dessutom möjlighet att nätverka.


Programmet är som vanligt både digert och intressant. Vad sägs om branschstatistik, konsumtion, familjetrender, läget i handeln och inte minst - inspirationsföreläsning.


Platsen den 4 maj är Westmanska Palatset i Stockholm med start kl 11.00. Direkt efter Lek- och Babybranschens årsmöte som startar kl 10.


Programmet är klart och du kommer att få lyssna på

Företagarna kommer att prata om företagens utmaningar, Joakim Wirén från HUI beskriver läget i handeln och presenterar Lek & Babybranschens försäljningsindex. Stefan Nilsson, känd som Trend Stefan kommer prata om famijetrender och konsumtion och Magnus Ohlsson kommer föreläsa om retail.


Dagen avrundas med en inspirerande föreläsning av Jonas Hagström som är föreläsare, framgångsrik företagare, social entreprenör och en sann inspiratör. Han har mottagit mängder av priser och nomineringar genom åren så som Årets företagare, Årets Dörröppnare.


Jonas Hagström – årets inspirationsföreläsare

I Jonas Hagströms föreläsningar vill han fylla på din motivation och inspirera dig att tro på dig själv! Ingen har en magiskt spåkula och kan förutse sin framtid och utgång men en sak är säker! Om du inte börjar så kommer inget att hända.


Jonas Hagström vill i sina föreläsningar ge sina publik en tankeställare och kanske en knuff som de behöver. Kanske vill du göra en förändring i ditt liv eller på din arbetsplats? Eller förverkliga drömmar och uppnå nya mål. I Jonas föreläsning ger han sina lyssnare ny energi och inspiration att göra det som tidigare kanske inte kändes genomförbart.


Dagen avslutas med gemensam middag med underhållning och allt detta tilldrar sig Westmansk Palatset i Stockholm. På kvällen kommer även prisutdelningen av Årets Spel , Årets Leksak och Årets Babyprodukt att äga rum.


Tid:

Torsdag den 4 maj 2023 med start kl. 11.00 (startar efter Lek- och Babybranschens årsmöte)


Plats:

Westmanska Palatset, Holländargatan 17, Stockholm

Pris: Medlem i Lek- och Babybranschen Kostnaden för dagen och kvällen är 2 680 kr (endast dagen: 1 690 kr) Icke medlem Kostnaden för dagen och kvällen är 3 780 kr (endast dagen: 2 680 kr)


I deltagaravgiften ingår kaffe vid registreringen och eftermiddagskaffe samt lunch. Till kvällen ingår 3-rätters middag, 2 glas vin/öl alt alkoholfritt, kaffe och underhållning. Priserna är exkl.moms.


Anmälan

Anmälan görs till jennifer@lekobaby.se eller +46 (0) 70 590 76 97 Sista anmälningsdag är den 20 april 2023. Vid anmälan uppge om du har några allergier eller specialkost. Avbokning efter 20 april krediteras ej men går att överlåta till en kollega.


Boende

Kontakta Jennifer för förslag på boende.


114 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page