top of page

Vi har lanserat nytt index

Uppdaterat: 12 juni 2023

Lek- och Babybranschen har ett nytt index över försäljningsutveckling för lek- och babyprodukter – Lek- & Babyindex.


Som medlem i Lek- och Babybranschen får man ta del av indexet.


Indexet ska följa utvecklingen och trender för lek och baby både i fysiska butiker och online. Det är HUI Research som ansvarar för statistikinsamling från de medverkande företagen och kvalitetssäkring av data.


Syftet med Lek- & Babyindexet är att publicera trovärdig och kvalitetssäkrad statistik gällande lek- och babybranschens försäljningsutveckling. Rapporten bygger på försäljningsstatistik som samlas in halvårsvis från aktörer som säljer lek- och babyprodukter. Indexet följer utvecklingen för lek- och babyhandeln i både fysisk butik och på nätet. Över tid är ambitionen att indexet kommer presentera utveckling uppdelat på relevanta produktkategorier.


Ambitionen är att vi ska få fler som lämnar statistik och då kommer statistiken kunna bli mer in på djupet. Redan till nästa statistik så finns det aktörer som sagt de ska vara med.


Mottagandet av indexet har varit positivt, även om siffrorna i den inte är lika positivt men det ger en bild av hur verkligheten ser ut tyvärr. Vill du veta mer om medlemskap så hör av dig till jennifer@lekobaby.se eller läs mer HÄR

106 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page