top of page

Axkid One vann Red Dot Award

Axkid har varit framgångsrika i Red Dot Award Product Design 2021 och erhållit utmärkelsen “Red Dot”, som står för hög designkvalitet.Red Dots VD professor Dr. Peter Zec om pristagarna:


“Vinnarna av Red Dot Award: Product Design 2021 var särskilt imponerande i år. Utformningen av deras produkter är utmärkta, när det kommer till både estetik och funktionalitet. Det är inte lätt att övertyga våra domare och lyckas vinna inom ett så starkt område av konkurrenter. Därför vill jag varmt gratulera pristagarna till deras framgång,”


Omkring fyra års design- och ingenjörsarbete ligger bakom Axkid Ones design och funktionaliteter. Även hundratals krocktester har genomförts för att möta dagens säkerhetsstandarder. Den är unik att möjliggöra bakåtvänt åkande upp till ca 6–7 års ålder med isofix-installation.


Med sin skyddande aluminiumram och starka stålstruktur skyddar Axkid One genom att leda bort krafterna från barnet och behålla stolens struktur intakt vid en kollision. Tack vare lättviktsmaterial och teknik från flygplansindustrin väger den 30 procent mindre än en jämförbar bilbarnstol.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page