top of page

Branschdag 5 maj 2022

Branschdagen är ett uppskattat och välbesökt event där man får med sig många bra och givande föreläsningar och dessutom möjlighet att nätverka


Programmet är klart och du kommer att få lyssna på:


Arne B Andersson, e-handelsexpert på Postnord och Joakim Wirén från HUI kommer och beskriver läget i handeln. Lekias vd Baldvin Georgsson berättar om vad som fört Lekia dit de är idag. Simon Beyer, Chief Strategy Officer på Ingager, beskriver möjligheter och utmaningar kopplat till annonsering på någon av Facebooks kanaler. Förutsättningarna för att skapa relevant marknadsföring ändras ständigt varför det är viktigare än någonsin med förståelse för kanaler och användare.Robert Karjel – årets inspirationsföreläsare

Dagen avrundas med en inspirerande föreläsning av Robert Karjel. Robert deltog i räddningsinsatsen under Estoniakatastrofen. Han har lett en helikopterdivision i Adenviken för att bekämpa pirater, samt byggt upp en division räddningshelikoptrar i Afghanistan.

Robert Karjel inspirerar kring hur man föder framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas till en gemensam vilja av att uppnå något stort. Robert är en av Sveriges mest uppskattade talare inom ledarskap och medarbetarskap.


Han har genomfört hundratals utvärderade föreläsningar inom näringsliv och offentlig sektor och snittar fantastiska 4,91 av 5,00 i kundernas utvärderingar.


Dagen avslutas med gemensam middag och allt detta tilldrar sig på Elite Palace Hotel på S:t Eriksgatan i Stockholm.


På kvällen kommer även prisutdelningen av Årets Spel , Årets Leksak och Årets Babyprodukt att äga rum.


Tid:

Torsdag den 5 maj 2022 med start kl. 11.00 (startar efter Lek & babybranschens årsmöte)


Plats:

Elite Palace Hotel, S:t Eriksgatan 115, Stockholm


Pris: Medlem i Lek & Baby Dag 995: Kväll 595:- Som medlem i Lek & Babybranschen får du komma till reducerat pris. Vi bjuder dessutom en person per medlemsföretag att komma kostnadsfritt under dagen. Icke medlem Dag 2 195:- Kväll 995 :-


I deltagaravgiften ingår kaffe vid registreringen och eftermiddagskaffe samt lunch. Till kvällen ingår 3-rätters middag, 2 glas vin/öl alt alkoholfritt, kaffe och underhållning.

Priserna är exkl.moms.


Anmälan görs till Jennifer på jennifer@lekobaby.se eller +46 (0) 70 590 76 97

Sista anmälningsdag: 21 april 2022. Avbokning efter 21 april krediteras ej men går att överlåta till en kollega.


Boende Vi har reserverat ett antal rum på Elite Palace och det är först till kvarn som gäller. För att få ta del av bokningskoden kontakta Jennifer på jennifer@lekobaby.se.


179 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page