top of page

Lek & Babydagen den 16 maj

Uppdaterat: 12 apr.

Den 16 maj 2024 för då är det dags för Lek- och Babybranschens uppskattade branschdag. Som vanligt kommer dagen vara fylld av inspirerande föreläsningar och det kommer finnas utrymme för att nätverka.

 

Dagen kommer att bjuda på föredrag som omvärldsanalys, statistik, Chat GPT och trender.

Du får en närmare genomgång hur du kan använda ChatGPT till bland annat:

Få hjälp med schemaläggning, Analysera försäljningsdata, planera inköp, skapa prognoser för försäljning. Få hjälp med sociala medier, ta fram innehållsplan, skapa inlägg samt Kreativt tänkande, ha ett bollplank med dig överallt.


Grandma core, nostalgi och glada grodor. Trendstefan berättar om de senaste trenderna. Vilka färger, material och mönster är det som egentligen gäller för 2025. Och nu när Louis Vuitton samarbetar med Lego - är det lyxföretagen som blir barnsliga, eller är det leksaksföretaget som blir lyxiga? Happy är det nya svarta och Trendstefan berättar om olika exempel på saker som gör oss extra glada det kommande året.

Årets inspirationsföreläsare är Katarina Blom - lyckopsykolog. Lycka på fullt allvar – om att stärka sig själv och andra, I denna föreläsning avlivar Katarina Blom myterna kring lycka och visar istället vad vetenskapen kan lära oss om välbefinnande. Vad kan vi faktiskt påverka och vad kan vi inte påverka? Varför handlar det inte bara om att bara tänka positivt? Och vilken faktor är egentligen viktigast för vårt välbefinnande? I denna föreläsning går Katarina Blom närmare in på hur vi kan lära oss att stärka oss själva och andra i vår närhet.

 

När dagen är slut och det ska dukas upp till middag så kommer det att en anordnas en aktivitet där deltagarna samtidigt får ta del av museet.

 

Kvällen avslutas med prisutdelning av våra utmärkelser, mingel och en god middag med branschkollegor,

 

Det kommer att bli en inspirerande och lekfull dag och kväll som du bara inte får missa!

 

Ta med dina medarbetare. Då blir det firmafest och kompetensutveckling på en och samma gång! Med tanke på den höga kvalitén på såväl föreläsningar som mat och underhållning, så kan det knappast bli ett bättre tillfälle.

 

Tid: Torsdag den 16 maj 2024 med start kl. 10.00

Plats: Tekniska Museet, Museivägen 7, Stockholm


Pris: 


Medlem i Lek- och Babybranschen  Kostnaden för dagen och kvällen är 2 990 kr (endast dagen: 1 990kr) Icke medlem Kostnaden för dagen och kvällen är 3 890 kr (endast dagen: 2 69 0 kr) I deltagaravgiften ingår kaffe vid registreringen och eftermiddagskaffe samt lunch. Till kvällen ingår 3-rätters middag, 2 glas vin/öl alt alkoholfritt, kaffe och underhållning. Priserna är exkl.moms.

 

Anmäl till Jennifer på jennifer@lekobaby.se eller +46 (0) 70 590 76 97

Sista anmälningsdag är den 20 april 2024. Vid anmälan uppge om du har några allergier eller specialkost.


Avbokning efter 20 april krediteras ej men går att överlåta till en kollega.


169 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page