top of page

Välkommen att ställa ut på Spielwarenmesse 2024

Uppdaterat: 2 okt. 2023

Boka monter på Spielwarenmesse 2024

- Den viktigaste mötesplatsen för leksaksbranschen!


Som årets största och viktigaste evenemang för leksaks- och spelbranschen samlar Spielwarenmesse alla viktiga internationella beslutsfattare i Nürnberg den 30 januari – 3 februari 2024. Med 2000 utställare och 58 000 besökare från 128 länder utgör mässan ett måste för alla aktörer inom leksaks- och spelmarknaden.

Välkända varumärken, trendiga start-ups, inköpare från stora kedjor, oberoende återförsäljare och ett stort antal mediarepresentanter kommer åter igen vara på plats i Nürnberg för att göra Spielwarenmesse till ett unikt event för alla aktörer inom leksaks- och spelindustrin.

 

En bredd av produktkategorier

Spielwarenmesse är väl indelad i 13 unika segment där allt ifrån babyartiklar, spel, skolmaterial och pappersvaror, utomhusartiklar, fyrverkeri- och festivalartiklar, elektroniska leksaker och mycket mer visas upp.


Att ställa ut i ert rätta segment ger er en optimal chans att nå rätt publik med era produkter.

Läs mer om mässans produktkategorier här.

 

Erbjudande till nya utställare - New Exhibitor Package


Vill ditt företag pröva på att ställa ut på Spielwarenmesse?

”New Exhibitor Package” är ett optimalt erbjudande med ett komplett monterpaket rikt at till nya utställare på Spielwarenmesse.


Det prisvärda erbjudandet innebär ett bra grundpaket för ert mässdeltagande med allt från monteryta till färdig monterdesign, där även elförsörjning och mässans marknadsföringspaket ingår. Allt för att underlätta ert mässdeltagande och för att lägga grunden för en lyckad första mässa för er!


Följande ingår i New Exhibitor Package:

  • 9 m2 - 20 m² (radmonter).

  • Högkvalitativ, standardiserad monterkonstruktion.

  • 1x1 m förråd, mattor och enkel inredning.

Läs mer om New Exhibitor Package HÄR

 

HOTELLRUM

För att underlätta er medverkan på Spielwarenmesse kan Trade Fair Agency hjälpa till med hotellrum i Nürnberg. De har kontakt med flera hotell och kan i dagsläget erbjuda rum till fördelaktigt pris på två olika hotell. Kontakta dem gärna för förslag på boende under mässan.

 

KONTAKT

Kontakta Marie Jaeger på Trade Fair Agency som är utställaransvarig i Sverige för Spielwarenmesse via info@tradefairagency.se för rådgivning och information.


Trade Fair Agency är Sverigeansvariga för Spielwarenmesse och är den naturliga kontaktpunkten för svenska utställare och besökare. Deras uppgift är att hjälpa er till ett lyckat mässdeltagande.


 

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page